Waar ligt het mooiste dorp van Vlaanderen?

dinsdag 27 mei 2008

De strijd is zeer spannend

Om alle misverstanden te vermijden: het is niet mogelijk om nu al een tussenstand te geven. Want iedereen voert zoveel goede acties zodat het een zeer spannende nek-aan-nek race is en we pas morgen om 12 uur het definitieve resultaat zullen kennen.

Dus: een oproep aan iedereen: blijf stemmen op je favoriete dorp, jouw stem kan het verschil maken!

En een oproep aan de dorpen zelf: blijf jullie best doen, want het is zeker nog niet te laat om te winnen!!!

2 opmerkingen:

Catherine De Haan zei

Beste Eline, moest Toerisme Vlaanderen nog een wedstrijd tussen dorpen organiseren, dan vind ik dat de volledige uitslag pas mag worden vrijgegeven als ALLE dorpen per provincie bekend zijn. Zo heeft elk dorp evenveel tijd om de "strijd" aan te gaan tegen de andere provincies en niet een dorp dat al 5 weken weet dat het in de finale zit en al vijf weken compagne voert (hun overwinning is hun van harte gegund) Denk maar aan Deurle die slechts 1 dag had om iets in elkaar te boksen! Chapeau daarvoor! Met vriendelijke groeten. Catherine uit De Haan.

Unknown zei

Inderdaad 1 dag om compangne te voeren is weinig maar 5 weken is lang. Als ik, aan mensen vroeg om op oud Rekem te stemmen dan kreeg ik als antwoord "daar heb ik, weken geleden al op gestemd"

Dus er is altijd Iets. En voor het dorp dat wint alvast een dikke proficiat en voor de dorpen die het net niet haalde. Wees toch maar fier dat jullie in de finale zaten. Ook dat is een hele eer. groetjes Linda