Waar ligt het mooiste dorp van Vlaanderen?

woensdag 28 mei 2008

Vanavond dorpsfeest om 17 uur!

Kom naar het dorpsfeest vanavond want daar staat vanalles op het programma en jij bent van harte welkom om mee te vieren!

Om 17 uur starten we de show en gaat mininster van toerisme Bourgeois het bord van 'Welkom in het mooiste dorp van Vlaanderen' in de grond kloppen; kan je meezingen met Garry Hagger in 'het mooiste moment' en laat Palm zijn bier rijkelijk vloeien!

Bij regenweer gaat alles door in de Museumkerk, bij een stralend zonnetje op de groenplaats!

7 opmerkingen:

Anoniem zei

Een dikke proficiat aan Oud-Rekem!

vanwege de werkgroep 'Kasterlee'
Cindy, Isabelle en Sofie

Prins, Trots van Brabant zei

We willen graag Oud-Rekem feliciteren met hun verkiezing tot mooiste dorp van Vlaanderen. Al blijft Gaasbeek in ons hart toch nog altijd nummer 1!
Groeten vanuit het mooie Pajottenland,
Vrouwe van Gaasbeek

Unknown zei

Aan iedereen een dikke proficiat. Ook uw dorp is heel mooi. Hopelijk regent het vanavond op het feest niet zo. Het valt met bakken uit de hemel.

fietsgastvrouw zei

OOk van ons een dikke proficiat aan Oud Rekem, na de stroopfabriek in Borgloon, nu het mooiste dorp en straks de meisjes van Exquisa?
Wat een Limburg -gevoel hé!
Blij dat ik in Limburg mag wonen!

tlissewegenartje zei

Mag ik bij deze een hartelijk proficiat toewensen bij uw terechte overwinning van het mooiste dorp van Vlaanderen. Jullie hebben zeker en vast een reuzefeest verdiend. Wij Lissewegenaars hebben het geprobeerd en verloren, maar voor ons is meedoen belangrijker dan winnen! Nog veel plezier met het feest en de overwinning!
Groetjes Rudi, www.bloggen.be/tlissewegenartje

tlissewegenartje zei

Proficiat Oud-Rekem!!
Groeten uit Lissewege,
Rudi...
www.bloggen.be/tlissewegenartje

Gemeente Lanaken zei

Oef...

Het zit er op! De wedstrijd 'Het mooiste dorp van Vlaanderen' kende een spannende apoteose...en Oud-Rekem kwam als winnaar uit de bus.

We zijn er heel blij mee. Uiteraard. Proficiat ook aan de andere dorpen, waar men zich ongetwijfeld ook heel hard heeft ingezet om hun dorp te promoten.

Het was een heel mooi volksfeest om de overwinning te vieren. Er was veel volk, er waren ministers, er was nationale pers. Allemaal prachtig. Maar het mooiste moment van de avond voor mij? Wel...Garry Hagger zong 'Het mooiste moment' en er was geen mooier moment dan toen ik daar plots die 4 mensen uit Kasterlee zag staan met een mand met streekproducten, en dat om ons te komen feliciteren. Dàt was gewoonweg...het mooiste moment!

Dank jullie wel, mensen van Kasterlee voor dat mooie gebaar. En ik hoop dat jullie ook nog hebben mee genoten van het feest in Oud-Rekem.

Wilfried van het campagneteam Oud-Rekem